google

Google

Sunday, October 12, 2008

MOH KE LADANG SERAI.......

Ni gambar anak-anak aku dgn sepupunya melawat ladang sebelum hari raya baru nie...
Mula-mula hanya anak aku jer yg nak pergi....
last2 yg lain semua ikut jugak...
takpelah at least diaorg kenal apa itu kebun getah+serai...hehehehe

Anak aku mcm biasalah tunjuk tempat dia selalu lepak la.....
tempat punca mata air....
apa lagi yg lain pun follow jer......
mula-mula segan nak main selut....
last2 syok pulak diaorg main selut....

Ni anak bongsu aku ler....
Kalau ke kebun mmg mcm ni....
Agaknya syok tidur dihembus angin sepoi-sepoi kot.....
Lama jugak dia tidur....
Ni anak aku yg kedua ni....
mcm biasalah dah syok main ajak balik meragam ler dia...
Last2 aku pun mengalah ler...
Biarkan diaorg main lagi sejam.....
Anak-anak sedara yg lain hepi ler...
itupun dah plan nak balik cuti sekolah nanti...
Nak main kat kebun....
Agaknya suasana kebun ni mmg baru bagi diaorg....
maklumlah kt Seremban duk kawasan perumahan jer...

2 comments:

Success said...

Beautiful pictures.
Wow.
It's a nice blog.

Please visit:

http://global-solution.blogspot.com

Keep blogging.
Good luck.

tkc0109 said...

hello,nice to meet you