google

Google

Thursday, May 13, 2010

Cuti ke Cameron Highlands


Saja bercuti 3 hari 2 malam di Cameron Highlands dengan keluarga. Sewa apartment di Tanah Rata.Suhu di Cameron Highlands skrg sekitar 20-25 Celcius jer.Dah Tak sejuk seperti dahulu.

Harga makanan sama jer seperti dulu.Trip kali ni sempat bawa anak-anak ke ladang Boh Sg Palas.Gambar upload semula.

Untuk menenangkan fikiran memang best lepak kat Cameron Highlands ni.Sayur-sayuran segar. Makan malam steamboat pulaks....best.Ingat nak beli satu apartment area Tanah Rata tapi harga mahal giler.Cancel dulu la hajat nak beli apartment kat Cameron Highlands.

Insya-Allah next trip UMRAH pada JUN nanti.
Maafkan saya sekiranya ada salah dan silap.
Jumpa lagi

2 comments:

Abd Ghani said...

Salam. Beli tanah la pulak kat cameron. Kita tanam sayur nak? hehe

admin said...

Salam...
dah survey nak pajak tanah...
mahal bro...lepas tu semua puncak2 jer tinggal...
tapi ada jumpa usahawan melayu dari kelantan yg ada kebun sayur kat sana...
mmg mantop...